Super Eggs este o companie specializata pe productia si comercializarea de oua albe si rosii, praf de oua si oua pasteurizate si face parte din Grupul European Eurovo.

Situata in regiunea Braila, in sud-estul Romaniei, Super Eggs este intr-o continua crestere si expansiune si se diferentiaza pe piata datorita faptului ca are controlul total asupra calitatii produselor sale. Acest lucru se datoreaza faptului ca Super Eggs controleaza intregul ciclu de productie, de la fermele de tineret pana la produsele finale, inclusiv nutreturile folosite pentru hrana pasarilor care sunt pregatite in propria sa fabrica. Atat materiile prime cat si produsele finite rezultate din intregul circuit de productie sunt analizate in laboratorul autorizat al societatii.


Foarte important este ca Super Eggs este certificat I.F.S si astfel poate demonstra clientilor ca produsele sale indeplinesc cele mai exigente prevederi ale standardelor legale, de siguranta si de calitate.

Un alt aspect prin care Super Eggs se diferentiaza pe piata este faptul ca se adapteaza cerintelor clientilor functie de domeniul in care acestia activeaza. In acest sens, praful de oua sau ouale pasteurizate sunt realizate pe baza fisei tehnice solicitate de client, astfel incat produsele sa poata fi folosite de catre acesta cu succes in ceea ce el produce.

Relevant  este ca Super Eggs se adapteaza si nevoilor cantitative pe care le au clientii. Astfel, ouale pasteurizate se livreaza atat in bag-in-box-uri incepand cu 3 kg, cat si in autocisterne de 20 de tone, iar praful de oua se livreaza ambalat atat in cutii de 250 de kg, cat si in cutii mari ( big-box-uri) de 650 de kg.

Garantia oferita de catre toate aceste atuuri ale Super Eggs, precum si calitatea certa a produselor sale, determina cresterea continua si substantiala a numarului de clienti, precum si a cantitatilor livrate.

Ca atare, multumim tuturor clientilor care sunt alaturi de noi.