O parte din ouale sortate in centrul de colectare, sortare si ambalare al Super Eggs (atat cele din categoria A cat si cele din categoria B), ajung in fabrica proprie de oua pasteurizate.

Cu ajutorul unor echipamente de ultima generatie, se separa perfect albusul de galbenus, astfel incat, la finalul procesului tehnologic se obtine atat ou pasteurizat integral, numit si ou lichid, cat si albus pasteurizat si galbenus pasteurizat.

Bineinteles ca fabrica este modernizata si corespunde cerintelor ultimelor standarde europene. Tot procesul tehnologic este automatizat si controlat astfel incat sa avem garantia ca produsele finale sunt de cea mai buna calitate si pastrate la temperatura si umiditatea optime.

Oul pasteurizat, albusul pasteurizat si galbenusul pasteurizat sunt folosite in diferite retete de preparare a diverselor produse alimentare, retete care de multe ori difera de la una la alta in ce priveste parametrii tehnici.

Ca atare, ne-am adaptat perfect cerintelor clientilor nostri. Astfel, preparam atat ouale pasteurizate, cat si albusurile sau galbenusurile pasteurizate pe baza fisei tehnice pe care ne-o pune la dispozitie clientul. Astfel acesta are siguranta ca foloseste materia prima optima pentru prepararea produselor pe care el le comercializeaza.

De asemenea, livram in cantitatile necesare pentru fiecare client in parte. Astfel, ouale pasteurizate se livreaza atat in bag-in-box-uri de 3 kg, 5 kg, 10 kg si 20 de kg, in cisterne de cate o tona, cat si in autocisterne de 20 de tone.

Pentru ca sunt naturale, fara adaosuri artificiale, ouale pasteurizate produse si livrate de Super Eggs au termen de garantie de 12 zile la temperatura de refrigerare.

Fabrica de oua pasteurizate detinuta de Super Eggs este certificata conform standardului IFS.