Prin faptul ca detinem propria fabrica de nutreturi combinate, ne asiguram ca gainile ouatoare sunt hranite conform standardelor europene de calitate, fapt ce se reflecta si in calitatea oualor provenite de la acestea.

Astfel, in cadrul fabricii de nutreturi combinate, nutritionistii si medicii veterinari colaboreaza si stabilesc compozitiile corecte de nutreturi pentru asigurarea hranei zilnice corecte atat a puilor din ferma de tineret cat si a gainilor din ferma de gaini ouatoare.

In cadrul fabricii de nutreturi combinate  sunt asigurate conditii de lucru la standarde de calitate europene. Fabrica este modernizata si in cadrul ei sunt aduse materii prime provenite de la furnizori - parteneri de incredere, cu care avem relatii de colaborare de mult timp. Furajele sunt fara adaosuri de hormoni, faina de carne, antibiotice sau diverse alte produse precum stimulatori de crestere sau alte substante periculoase pentru sanatatea omului sau pasarilor.

Datorita calitatii materiilor prime si a retetelor performante de fabricatie, avem siguranta calitatii hranei pasarilor si, implicit, a oualor care vor fi livrate sau ale acelora care vor deveni materie prima pentru produsele furnizate de noi: oua pasteurizate si praf de oua.