In fermele de gaini ouatoare ale Super Eggs sunt asigurate toate conditiile de crestere a gainilor in hale la sol si in custi imbunatatite.

Sunt ferme moderne, care respecta conditiile de protectie ale mediului inconjurator si de biosecuritate si care au implementate ultimele tehnologii existente prin care se asigura controlul automatizat al activitatilor de hranire, adapare, ventilatie si incalzire. De asemenea, fermele beneficiaza de filtre sanitar – veterinare pentru acces controlat al personalului si al mijloacelor de transport.Se asigura astfel conditii la standarde europene. Gainile sunt hranite cu furaje provenite din propria fabrica de nutreturi combinate, in cantitatile optime, pentru ca acestea sa fie sanatoase si sa avem garantia calitatii oualor. Se asigura, de asemenea, ratia zilnica optima de apa si igienizarea corespunzatoare a spatiilor de crestere.

Activitatile sunt supervizate de medici veterinari si personal auxiliar cu experienta.

Prin nutreturile preparate de nutritionistii nostri si conditiile asigurate de personalul din ferme ne asiguram ca este controlata calitatea oualor care provin din fermele de gaini ouatoare.

Aceste oua sunt apoi transferate in centrul de sortare si ambalare, certificat IFS.