Misiunea, viziunea si valorile Super Eggs sunt aliniate cu cele ale Grupului Eurovo, din care face parte.

Astfel, Super Eggs, ca si companie specializata in productia, ambalarea si comercializarea de oua rosii si albe, de oua pasteurizate si praf de oua, isi asuma misiunea de a pune accentul pe satisfacerea nevoilor fiecarui client, pe crestere continua si pe orientarea permanenta pe inovatie. Consideram ca siguranta si calitatea produselor sunt garantate de controlul intregii filiere de productie si, ca atare, obiectivul principal al Super Eggs il constituie respectarea si depasirea standardelor de calitate in cadrul tuturor etapelor de prelucrare: de la producerea hranei pentru propriile pasari in fabrica proprie de nutreturi combinate, la cresterea puilor in cadrul propriilor ferme de tineret, a gainilor ouatoare in cadrul propriilor ferme de gaini, pana la ambalarea oualor in centrul de ambalare certificat IFS, fabricarea si ambalarea prafului de oua in propria fabrica de praf de oua certificata IFS si fabricarea si ambalarea oualor pasteurizate in propria fabrica de oua pasteurizate certificata IFS.

De asemenea, Super Eggs se aliniaza si viziunii Grupului Eurovo care considera ca respectarea naturii este esentiala si ca aceasta implica atat starea de bine a propriilor pasari, cat si garantarea unor produse sanatoase, in armonie cu mediul ambiant.

Venind in intampinarea cererilor consumatorilor, Super Eggs isi concentreaza propriile investitii pe sisteme de crestere alternative, la sol. Abordarea subsumata dezvoltarii durabile, sustinuta de o solida cultura a responsabilitatii si de o implicare sociala cu radacini profunde, se concretizeaza in numeroase proiecte ce vizeaza reducerea impactului asupra mediului.

Departamentul de Cercetare-Dezvoltare al Grupului Eurovo, angajat zilnic in studierea de noi produse, sisteme de crescatorii, automatizari si tehnologii, sustine, automat, si compania Super Eggs.