Astăzi 23.03.2017 se deschid porțile celui mai important eveniment de tehnologii și soluții pentru industria de panificație, cofetărie și HoReCa din Europa Centrală şi de Sud-Est: expoziția GastroPan. Expoziția se va desfășura în perioada 23-25 martie, la centrul expozițional Redal Expo, Sibiu. Cei peste 130 expozanți din 24 țări au pregătit cele mai noi şi […]

Cea de-a noua ediție GastroPan va aduce în atenția publicului concepte aflate în vogă precum food-truck-urile – fiind prezente în cadrul expoziției prin mai multe rulote tip food-truck – , dar va prezenta și inovații în domenii și ingrediente simple, de bază, precum ouăle – ouă lichide, ouă pudră, inovații pentru prelucrarea, păstrarea și transportarea […]

Super Eggs este o companie specializata pe productia si comercializarea de oua albe si rosii, praf de oua si oua pasteurizate si face parte din Grupul European Eurovo. Situata in regiunea Braila, in sud-estul Romaniei, Super Eggs este intr-o continua crestere si expansiune si se diferentiaza pe piata datorita faptului ca are controlul total asupra […]

Oul face parte din categoria numita „super-alimente” deoarece este un aliment complet, care contine multi nutrienti incepand de la proteine, grasimi, substante minerale, vitamine si pana la enzime. Proteinele din ou au o importanta deosebita intrucat valoarea lor nutritiva este foarte mare datorita faptului ca in oua exista cel mai echilibrat continut in aminoacizi. Ca […]

Oul este un aliment natural de baza folosit ca materie prima in multe preparate culinare si deserturi si are o valoare nutitiva ridicata. Insa, folosirea lui ca atare in industria alimentara sau in alimentatia publica mareste timpul de productie si scade rentabilitatea acesteia, intrucat necesita spatii speciale frigorifice de depozitare si spatii speciale pentru spalare. […]