Cea de-a noua ediție GastroPan va aduce în atenția publicului concepte aflate în vogă precum food-truck-urile – fiind prezente în cadrul expoziției prin mai multe rulote tip food-truck – , dar va prezenta și inovații în domenii și ingrediente simple, de bază, precum ouăle – ouă lichide, ouă pudră, inovații pentru prelucrarea, păstrarea și transportarea […]

Super Eggs este o companie specializata pe productia si comercializarea de oua albe si rosii, praf de oua si oua pasteurizate si face parte din Grupul European Eurovo. Situata in regiunea Braila, in sud-estul Romaniei, Super Eggs este intr-o continua crestere si expansiune si se diferentiaza pe piata datorita faptului ca are controlul total asupra […]

Oul face parte din categoria numita „super-alimente” deoarece este un aliment complet, care contine multi nutrienti incepand de la proteine, grasimi, substante minerale, vitamine si pana la enzime. Proteinele din ou au o importanta deosebita intrucat valoarea lor nutritiva este foarte mare datorita faptului ca in oua exista cel mai echilibrat continut in aminoacizi. Ca […]

Oul este un aliment natural de baza folosit ca materie prima in multe preparate culinare si deserturi si are o valoare nutitiva ridicata. Insa, folosirea lui ca atare in industria alimentara sau in alimentatia publica mareste timpul de productie si scade rentabilitatea acesteia, intrucat necesita spatii speciale frigorifice de depozitare si spatii speciale pentru spalare. […]

Oul reprezintă un aliment deosebit de valoros pentru hrana omului datorita bogatiei lui in factori nutritivi indispensabili organismului. In industria alimentara insa, folosirea oualor proaspete implica atat costuri mai mari, intrucat ar fi necesare spatii frigorifice mari de depozitare si spatii speciale pentru spalarea oualor, cat si o productivitate mai scazuta, deoarece folosirea oualor proaspete […]

  • 1
  • 2